Stracciatelladessert

Stracciatelladessert

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min( + 1 h )

    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    12 Bufféportioner

    • 400 gram

      Mörk choklad (70%)
    • 2 dl

      Vispgrädde
    • 20 gram

      Smör
    • 5 dl

      Kesella
    • 2 dl

      Florsocker
    • 2 tsk

      Vaniljsocker
    •  

      Kakaopulver
    •  

      Hallon (färska)
  • Gör så här:
    1. Koka upp vispgrädde, bryt ner hälften av chokladen rör ner smör och dela upp i portionsglas. Ställ kallt en stund.
    2. Vispa ihop kesella,vanilj- och florsocker, vänd ner resten av chokladen hackad i bitar och fyll sedan glasen.
    3. Servera pudrade med kakao och färska hallon.

KOCK: Michael KrantzMichael Krantz

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

En kopp starkt kaffe och middagen slutar i succé.
Kommentar
Om oss