Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd (Nyårsentré)

Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd (Nyårsentré)

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Bufféportioner

    • 200 gram

      Oxfilé
    • 4 skiva

      Grovt bröd
    • 2 dl

      Grädde
    • 150 gram

      Präst (hårdost 31%)
    • 4 styck

      Rädisor
    •  

      Rapsolja (kallpressad)
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Sätt en gjutjärnspanna på spisen. Salta och peppra oxfilé. Halstra (stek på hög värme utan fett) väldigt snabbt runt om. Kyl snabbt.

    2. Finriv prästost. Koka upp grädde. Slå grädden över osten och rör slätt. Ställ kallt.

    3. Klicka på lite ostcreme på brödskivor. Skiva oxfilén väldigt tunt. Lägg 2-3 tunna skivor på brödet. Hyvla rädisor och garnera med dem. Ringla över lite olja. Avsluta med lite flingsalt.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Om oss