Smålök glacéBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Smålök glacé

  • 0 voting
    0Recension
    • 1 h 30 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 12 styck

      Steklök/smålök
    •  

      Strösocker
    •  

      Matolja
    •  

      Persilja
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 150ºC.
      Skala och koka löken i 15 minuter.
      Kokning tar bort den "råa" smaken.

    2. Lägg löken i en infettad ugnsäker form.
      Sätt in i ugnen i minst 1 timme.

    3. 15 minuter innan löken är färdig, droppa lite olja på löken och häll en "sockertopp" på varje lök.

    4. Finhacka eller klipp persilja och strö över.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

PASSAR T.EX. TILL

Rimmad fläsksida med lök glacé

Rimmad fläsksida med lök glacé

  • 3 h
  • 8 Ingredienser
  • Medel
Kockens tips!

Oväntat gott med mild smak.
Passar bl.a. till alla slags stekar.
Stek dem då samtidigt med steken i ugnen.

Kommentar
Om oss