SenapssillBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Senapssill

  • 0 voting
    0Recension
    • 5 min( + 24 h )

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 600 gram

      Inlagd sill
    • Sås:
    • 2 dl

      Senap (skånsk)
    • 3 msk

      Strösocker
    • 2 msk

      Vinäger
    • 4 msk

      Matolja
    • 3 msk

      Dill (finhackad)
  • Gör så här:
    1. Skär de inlagda sillfiléerna i bitar. Blanda ingredienserna till såsen. Lägg sillen i en glasburk och häll såsen över. Ställ sillen kallt i ett dygn innan servering.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Till gruppen salt rå fisk räknas främst olika sorters inlagd sill. Utmärkande är sältan, men i övrigt är smakrikedomen mycket varierande. Delvis mot våra principer, men av praktiska skäl har vi samlat flertalet inlagda sillsorter här. Inlag  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
Om oss