Senapspotatissallad med gravad lax

Senapspotatissallad med gravad lax

  • 0 voting
    0Recension
    • 1 h

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 600 gram

      Små färskpotatis
    • 0.50 dl

      Grov dijonsenap
    • 0.50 dl

      Honung
    • 0.50 dl

      Vitvinsvinäger
    • 0.50 dl

      Matolja
    • 2 styck

      Salladslök
    • 8 bit

      Lax (gravad)
  • Gör så här:
    1. Borsta potatis och koka. Låt kallna.

    2. Blanda senap, honung och vinäger, rör sakta i oljan så att det binder.

    3. Skiva potatisen. Blanda med såsen. Skiva salladslök. Vänd i. Servera med gravad lax.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Smakrika fiskrätter har flera tydliga grundsmaker och kan innehålla speciellt smakrika tillbehör vilket ger smakrikedom. Kraftfull blir rätten t.ex. om den består av fet fisk och kaloririka tillbehör. Hasselsmörbakad laxfilé är en ganska kraftfull rätt med sammansatt smakupplevelse och ett typiskt r  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Sallad med gravad lax
0 voting
Gravad lax & andra fiskar
Om oss