SalsasillBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Salsasill

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min( + 12 h )

    • 5 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Sats

    • 750 gram

      Inlagd sill
    • 1 stjälk

      Stjälkselleri
    • 3 styck

      Tomater (kvist-)
    • 0.50 styck

      Gurka
    • 1 styck

      Rödlök
  • Gör så här:
    1. Skala och finhacka rödlök. Fintärna selleri, tomat och gurka.
       
    2. Blanda alla ingredienser. Häll på fin burk.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Till gruppen salt rå fisk räknas främst olika sorters inlagd sill. Utmärkande är sältan, men i övrigt är smakrikedomen mycket varierande. Delvis mot våra principer, men av praktiska skäl har vi samlat flertalet inlagda sillsorter här. Inlag  LÄS MER
Kommentar
Om oss