Räksmörgås på rågkakaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Räksmörgås på rågkaka

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 7 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 styck

      Rågkaka
    • 400 gram

      Räkor (oskalade)
    • 1 st liten

      Rödlök
    • 60 gram

      Fiskrom
    •  

      Svartpeppar (nymald)
    •  

      Bordssmör
    •  

      Ger 1 smörgås/portion
  • Gör så här:
    1. Skala räkorna och finhacka lök.

    2. Bred smör på brödet. Dekorera med räkor och garnera med rödlök och rom. Smaksätt med svartpeppar. Servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Sälta är vanligt ihop med skaldjur. Kokta "naturella" skaldjur som räkor, kräftor, krabba och hummer är ganska salta även om vi kanske inte uppmärksammar detta på annat sätt än att man blir ganska törstig efter en sådan   LÄS MER
Kockens tips!

För den som önskar kan en klick majonnäs tillsättas.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Räksmörgås med ägg
0 voting
Koka bönor på grillen
Om oss