Pocherade vaktelägg (plockmat)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Pocherade vaktelägg (plockmat)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 2 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 12 styck

      Vaktelägg
    •  

      Salt
  • Gör så här:
    1. Skär av toppen på äggen. Häll dem försiktigt i en skål.

    2. Koka upp 2 liter saltat vatten. Häll försiktigt det kokande vattnet över äggen så att de inte går sönder.

    3. Fiska upp äggen när de har stelnat. Servera gärna äggen tillsammans med någon kryddig sås till exempel sötsur chilisås.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Oxfilétartar med vaktelägg
0 voting
Pocherade kycklingbullar
Om oss