PepparrotsgräddeBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Pepparrotsgrädde

  • 1 voting
    1Recension
    • 10 min

    • 2 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 2 dl

      Vispgrädde
    • 2 cm

      Pepparrot (färsk)
  • Gör så här:
    1. Skala och riv pepparrot.
       
    2. Vispa grädden hård. Blanda ner riven pepparrot enligt egen smak.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Pepparrotsgrädde passar till olika kötträtter, gärna vilt. Finskurna, rullade renköttsskivor med pepparrotsgrädde inuti är en klassiker på smörgåsbordet. 

Kommentar
Om oss