Nürnberger tapas (tapas)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Nürnberger tapas (tapas)

  • 0 voting
    0Recension
    • 12 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 12 styck

      Nürnberger
    • 2 styck

      Hjärtsallat
    • 4 klyfta

      Citron
    •  

      Pepparrot (nyriven)
    •  

      Matfett till stekning
  • Gör så här:
    1. Ansa sallaten och plocka blad. Riv pepparroten fint.

    2. Stek korven i matfett på medelhög värme tills den fått en gyllenbrun färg.

    3. Lägg sallat och korvar på tallrikar, riv pepparrot över. Servera med en citronklyfta.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Rödbetsquesadilla (tapas)
0 voting
Sardiner i olja (tapas)
Om oss