1 h
17 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
1 kilo
Blåmusslor (färska)2 dl
Vitt vin (torrt)1 styck
Gul lök2 klyfta
Vitlök1 blad
Lagerblad5 korn
Vitpeppar (hel)1 kvist
Timjan0.50 styck
Palsternacka1 styck
Morot0.20 styck
Rotselleri1 styck
Schalottenlök1 msk
Vitvinsvinäger1 förp.
Saffran2 msk
Matolja1 msk
Canderel strö2 kvist
DillSalt & vitpeppar
KOCK: CanderelCanderel
Uppdragsgivare:www.canderel.sewww.canderel.se
Knacka på de färska musslorna som är öppna. De som inte stänger sig kastas. Kokta musslor skall öppna sig. De som inte öppnat sig kastas.