Lyxig potatissallad med hummer, feta och cashewnötterBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Lyxig potatissallad med hummer, feta och cashewnötter

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 11 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 1 kilo

      Potatis (färsk)
    • 1 styck

      Citron
    • 2 msk

      Olivolja
    • 360 gram

      Hummerkött (burk/fryst)
    •  

      el. krabbkött
    • 100 gram

      Cashewnötter (rostade)
    • 50 gram

      Mangold (röd)
    • 1 knippe

      Dill
    • 200 gram

      Fetaost
    • 1.50 krm

      Salt
    •  

      Peppar
  • Gör så här:
    1. Skala och koka potatis. Låt svalna. Tina hummer om fryst.

    2. Halvera potatisen och lägg i en bunke. Pressa över citronjuice. Ringla ner olivolja. Salta och peppra.

    3. Grovhacka dill, smula fetaosten. Blanda detta, hummerköttet, nötter och mangold varsamt med potatisen i bunken.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Skaldjur förekommer ofta som del av en smakrik rätt, eller så är tillbehören smakrika. Smakrikedomen är ofta stor, salt, surt, sött och kryddigt huller om buller. Så snart många smaker finns representerade i maträtten, blir   LÄS MER
Kockens tips!

Passande rätt på buffébordet. Rätten passar även bra som huvudrätt tillsammans med en god röra och gott bröd men bör då dubbleras i mängd.

Kommentar
Om oss