LCHF Getostomelett med krämig tonfisksallad

LCHF Getostomelett med krämig tonfisksallad

  • 0 voting
    0Recension
    • 12 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 200 gram

      Getost (chèvre)
    • 4 styck

      Ägg (ekologiska)
    • 1 dl

      Grädde
    • 0.50 förp.

      Cocktailtomater
    • 1 styck

      Oliver (gröna)
    •  

      Rosmarin (färsk, hackad)
    •  

      Salt & peppar
    • Sallad:
    • 2 burk

      Tonfisk i olja (burk)
    • 1 gram

      Röd lök
    • 10 blad

      Krispsallat
    • 2 dl

      Majonnäs
    • 1 styck

      Citron (juice+skal)
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Knäck äggen i en skål och vispa ner salt, peppar och kryddor.
    3. Smula ner osten och rör om.
    4. Häll äggstanningen i en smord form (ca 25 diameter)
    5. Dela tomaterna och fördela dem samt oliver i pajen.
    6. Grädda mitt i ugnen tills pajen fått lagom med färg, ca 20 minuter.
    Tonfisksalladen:
    1. Låt tonfisken rinna av.
    2. Blanda samman allt. Smaka av med salt och peppar.

KOCK: Kristin JohanssonKristin Johansson

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Krämig jordgubbslemonad
0 voting
Tonfisksallad (röra)
Om oss