Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
1 styck
Vitt formbröd2 styck
Ägg8 bit
Sill eller ansjovis20 styck
Räkor (rensade)4 tsk
Gravlaxsås4 skiva
Lax (rökt el. gravad)4 skiva
Kokt skinka (skivad)8 skiva
Salami4 skiva
Renstek (rökt)2 tsk
Pepparrot (nyriven)1 dl
Grädde4 skiva
Brieost4 bit
Grönmögelost8 styck
Vindruvor8 styck
Frukt eller bär4 styck
SallatsbladBordssmör
En langång byggs upp beroende på vad man har hemma och innehar enligt principen förrätt, fisk, kött, ost, samt efterrätt.
KOCK: PetterPetter
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
En landgång skall vara uppbyggd som ett smörgåsbord på en lång smörgås (därav namnet), med förrätt, mellanrätter och efterrätt.