Kycklinglårfilé med krämig fetaost och pasta

Kycklinglårfilé med krämig fetaost och pasta

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 9 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 500 gram

      DELi Kycklinglårfilé-fetaost
    • 400 gram

      Pasta
    • 100 gram

      Gorgonzola
    • 100 gram

      Philadelphiaost
    • 5 styck

      Soltorkade tomater i olja (avrunnet)
    •  

      Svartpeppar (nymald)
    •  

      Salt
    •  

      Persilja till garnering
    • Tillbehör:
    •  

      Grönsallad
  • Gör så här:
    1. Tag av plastfilmen och sätt in formar med kycklinglårfiléer i ugnen och stek enligt anvisning på förpackningen.
    2. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Rör samman ostarna. Strimla tomater.
    3. Häll vattnet från pastan och blanda ner oströran och tomater. Krydda och lägg upp på fat. Garnera med lite hackad persilja.
    4. Servera genast med kycklinglårfiléerna och en sallad till.

KOCK: KronfågelKronfågel

Uppdragsgivare:www.kronfagel.sewww.kronfagel.se

Att tänka på när du väljer passande dryck

Salta fågelrätter är sällan kraftigt salta, men sältan är den utmärkande smaken. Maträtten kan ha saltats vid tillagning eller så är huvudingrediensen salt som t.ex. för konserverad anka (Confit de canard) eller för sprängd (rimma  LÄS MER
Kockens tips!

DELi är färdigmarinerade kycklingfiléer som finns i kyldisken. Annars kan man marinera själv med feta och kryddor.
Kommentar
Om oss