Krämig korianderpasta toppad med hummerBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Krämig korianderpasta toppad med hummer

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 10 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 400 gram

      Snäckpasta
    • 300 gram

      Hummerkött
    • 6 styck

      Tomater
    • 50 gram

      Koriander (färsk)
    • 1 dl

      Olivolja
    • 1 tsk

      Sambal oelekpasta
    • 1 styck

      Citron
    • 1 dl

      Vispgrädde
    • 4 styck

      Sallatsblad
    •  

      Salt
  • Gör så här:
    1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Rensa hummer.

    2. Skär tomaterna i bitar och lägg dem i en matberedare. Tillsätt koriander, olivolja och sambalpasta. Pressa ner citronjuice. Mixa.

    3. Häll bort pastavattnet och blanda pastan med det mixet i kastrullen. Tillsätt grädde.
      Låt småkoka någon minut. Salta.

    4. Lägg upp pastan och lägg hummerköttet ovanpå. Dekorera med sallatsblad.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Avsnitt pasta-/risrätter ej klar. Pågående arbete.Pastarätter är som regel smakrika, risrätter smakrika eller kryddiga. Pastasåser är ofta lätt söta och ofta kryddiga och ofta är också övriga tillbehör smak  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Hemkokt hummer

Hemkokt hummer

20 minEnkelt

Om oss