5 min( + 12 h )
16 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
200 gram
Krabbkött (rensad)100 gram
Räkor (rensade)50 gram
Gröna ärter (frysta)0.50 styck
Morot2 styck
Chilifrukt (mild sort)4 styck
Grön sparris (konserverad)6 dl
Kalvbuljong2 msk
Sherry (torr)6 styck
Gelatinblad4 styck
Runda 2dl-skålar1 dl
Majonnäs (lätt-)2 msk
Grädde2 tsk
Kapris1 msk
Bostongurka1 msk
Persilja (finhackad)1 msk
CitronjuiceKOCK: PetterPetter
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Välj helst färskkokt krabbkött. Tillaga aladåben kvällen före måltiden, så att den geléar till sig ordentligt. Tillred även såsen i förväg (dagen före, eller samma dag). Sen tar uppläggning endast 5 min. Perfekt förrätt vid en finare middag.