30 min( + 144 h )
8 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
1 kilo
Salladskål1 dl
Havssalt4 dl
Vatten1 msk
Ingefära (färskriven)2 klyfta
Vitlök2 msk
Sambal oelekpasta0.50 msk
Strösocker0.50 msk
FisksåsHäll av vattnet. Spola bort eventuellt överblivet salt.
Skala och riv vitlöksklyftor. Blanda vitlök, ingefära, sambal oelek, socker och fisksås. Använd handskar eller tvätta händerna extremt noga. Tryck in kryddblandningen i kålen. Täck över. Låt stå framme över natten.
Ställ in i kylskåp i 4-5 dagar. Servera till all koreansk mat.
KOCK: MagnusMagnus
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu