Kassler med svarta bönor, tomat och gremolatakeso

Kassler med svarta bönor, tomat och gremolatakeso

  • 0 voting
    0Recension
    • 25 min

    • 13 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 600 gram

      Kassler
    • 25 gram

      Smör
    • 1 styck

      Aubergine
    • 2 msk

      Matolja
    • 8 styck

      Cocktailtomater
    • 2 dl

      Svarta bönor burk (sköljda)
    • 1 dl

      Olivolja
    • 1 msk

      Rödvinsvinäger
    •  

      Salt & peppar
    • 250 gram

      Keso (naturell 4%)
    • 0.50 styck

      Citron
    • 1 klyfta

      Vitlök
    • 0.50 kruka

      Persilja
  • Gör så här:
    1. Tärna aubergin, cirka 1x1 cm. Salta. Låt stå i 10 minuter.

    2. Riv skal på citron. Finhacka vitlök och persilja. Blanda med keso. Smaka av med salt och peppar.

    3. Dela tomater. Hetta upp en stekpanna. Stek auberginen så den får färg. Blanda i tomaterna och bönor.

    4. Rör ihop olja och vinäger. Häll i pannan och låt allt bli varmt.

    5. Skiva kassler. Stek i smör. Servera.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Fläsk- och korvrätter är i allmänhet kraftfulla och smakrika. Framdelskött som karré och revbensspjäll är fett- och kalorikt samt smakrikt. Kovar mestadels likaså. Sådant kött kombineras gärna med andra kaloririka och smakrika eller   LÄS MER
Kommentar
Om oss