Inlindad sparriscarpaccio (drinktilltugg)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Inlindad sparriscarpaccio (drinktilltugg)

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 4 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 1 knippe

      Vit sparris (färsk)
    • 200 gram

      Oxfilé
    • 1 styck

      Jalapeño (färsk)
    •  

      Salt
  • Gör så här:
    1. Koka sparrisen i saltat vatten på medellåg värme i 10 min.

    2. Skär rå oxfilé i tunna skivor och linda in kokt sparris i skivorna.

    3. Toppa med hackad färsk jalapeno och ev. grovt havssalt. Servera.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Oststänger (drinktilltugg)
0 voting
Räktartelette (drinktilltugg)
Om oss