Inlagd sill med äggsallad och brynt smör

Inlagd sill med äggsallad och brynt smör

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 4 filé

      Inlagd sill
    • 2 styck

      Ägg
    • 2 kvist

      Dill
    • 4 kvist

      Persilja
    • 1 styck

      Rödlök
    • 2 styck

      Salladslök
    • 100 gram

      Smör
  • Gör så här:
    1. Löskoka ägg, cirka 3 minuter. Skala och grovhacka.

    2. Plocka dill och skär stjälkarna väldigt fint. Plocka persilja. Skala och hacka rödlök. Skiva salladslök.

    3. Smält smör i en kastrull under omrörning. Låt stå tills det börjar dofta rostad hasselnöt.

    4. Blanda ingredienserna till salladen. Lägg ut sillen på en tallrik. Lägg på sallad. Skeda över smöret. Ät genast.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Till gruppen salt rå fisk räknas främst olika sorters inlagd sill. Utmärkande är sältan, men i övrigt är smakrikedomen mycket varierande. Delvis mot våra principer, men av praktiska skäl har vi samlat flertalet inlagda sillsorter här. Inlag  LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Inlagd sill

Inlagd sill

20 minEnkelt

Om oss