Heta ostron med avokadoBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Heta ostron med avokado

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 24 styck

      Ostron
    • 2 st stor

      Avokado
    •  

      Persilja
    •  

      Tabascosås
    •  

      Ger 6 ostron/portion
  • Gör så här:
    1. Öppna ostronen. Lägg upp på tallrik.

    2. Halvera avokadon och ta bort kärnan. Riv försiktigt av avokadoskalet. Tärna avokadoköttet. Hacka persilja.

    3. Lägg avokado i ostronen. Strö över hackad persilja. Stänk några droppar tabasco över.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Magra, kryddiga skaldjursrätter är sällsynt. Vanligen är rätten allmänt smakrik eller så gör tillbehören rätten kraftfull. Gränsdragen är dock oftast svår. Kryddhetta, som i rätten chilikrabba, ställer krav på kryd  LÄS MER
Kockens tips!

Knacka med knogen på färska ostron som är lite öppna för att se om de lever. Om de då inte sluter sig, kasta dem.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Ostron Rockefeller
Om oss