HawaiiburgareBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Hawaiiburgare

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 9 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal burgare

    • 800 gram

      Nötfärs
    • 4 styck

      Ananasringar (burk)
    • 4 styck

      Hamburgerbröd
    • 2 msk

      Majonnäs (lätt-)
    • 4 blad

      Plocksallat
    • 2 msk

      Matfett till stekning
    •  

      Salt & peppar
    •  

      Svartpeppar (grovmald)
    •  

      Salvia till garnering
  • Gör så här:
    1. Forma färsen till burgare.

    2. Hetta upp matfett i stekpanna och stek burgarna på medelhög värme i cirka 5 minuter på var sida. Salta och peppra.

    3. Stek skivorna hastigt i pannan.

    4. Bred majonnäs på brödet. Lägg på sallatsblad, hamburgare och ananasskiva. Strö krossad svartpeppar över, eller använd pepparkvarn. Garnera med salviablad eller annat grönt.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Sötma utmärker ofta köttfärsrätter tack vare söta tillbehör t.ex. lingonsylt eller en ananasskiva till en hawaiburgare.  LÄS MER
Kommentar
Om oss