Havstartar på lax och sill (plockmat)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Havstartar på lax och sill (plockmat)

  • 0 voting
    0Recension
    • 12 min

    • 8 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Sats (à 10 st)

    • 125 gram

      Laxfilé (färsk)
    • 100 gram

      Inlagd sill
    • 1 styck

      Tomater
    • 0.50 msk

      Ingefära (färskriven)
    • 0.30 styck

      Rödlök
    •  

      Svartpeppar
    • 1 huvud

      Endivsallat
    •  

      Om rå fisk >
  • Gör så här:
    1. Skala tomater och ta bort det mjuka innanmätet. Fintärna det fasta köttet. Skala och riv ingefära. Skala och finhacka lök. Fintärna lax och sill.

    2. Blanda allt hack och tärnat. Lägg ut endiveblad på ett fat. Lägg en matsked fyllning i varje blad.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

ALTERNATIV

Sesamsillsallad med blandat grönt

Sesamsillsallad med blandat grönt

  • 12 min
  • 10 Ingredienser
  • Enkelt
Kockens tips!

Variera gärna fyllningen t.ex. enligt förslag under Alternativ.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Havstartar på lax och sill
Om oss