Halvfransk potatissallad med crème fraiche (buffétillbehör)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Halvfransk potatissallad med crème fraiche (buffétillbehör)

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    6 Portioner

    • 1 kilo

      Potatis (färsk)
    • 2 dl

      Crème fraiche
    • 0.50 dl

      Olivolja
    • 2 msk

      Dijonsenap
    • 1 styck

      Purjolök
    • 1 styck

      Skal från citron
    • 300 gram

      Cocktailkapris
  • Gör så här:
    1. Tvätta och skär ner potatis i mindre bitar. Koka i saltat vatten tills den är mjuk, cirka 8 minuter. Dra åt sidan.

    2. Häll över olivolja. Salta och peppra.

    3. Skölj och strimla purjolök.

    4. Lägg crème fraiche, dijonsenap, purjolök och skal av citron i en kastrull. Rör om och koka upp. Låt svalna.

    5. Blanda alla ingredienser och lite av spadet från kaprisen.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Fraiche crème med rödlök
0 voting
Brysselkål i crème fraiche
Om oss