HallonbrowniesBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Hallonbrownies

  • 0 voting
    0Recension
    • 45 min

    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    24 Stora bitar

    • 8 styck

      Ägg
    • 10 dl

      Strösocker
    • 6 tsk

      Vaniljsocker
    • 4 krm

      Salt
    • 2 dl

      Kakaopulver
    • 6 dl

      Vetemjöl
    • 400 gram

      Smör
    • 275 gram

      Hallon (frysta)
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 175°C.

    2. Smält smör. Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke.

    3. Häll i det smälta smöret och de torra ingredienserna i äggblandningen. Rör om till en jämn smet.

    4. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna. Strö hallonen jämnt över smeten. Spar några till garnering.

    5. Grädda cirka 30 minuter. Prova med en sticka om den har blivit färdig. Den ska vara lite kladdig.

    6. Låt svalna. Sikta över florsocker. Skär i bitar. Garnera med hallon.

KOCK: CarinaCarina

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Chokladiga bakverk t.ex. kladdkaka är som regel uppskattade efterrätter. Rätterna är kaloririka och mäktiga varför små portioner ofta är till fördel. Passar bäst efter lättare huvudrätter.  LÄS MER
Kommentar
Om oss