Grönsaksdip med 3 enkla såser (plockmat)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Grönsaksdip med 3 enkla såser (plockmat)

  • 0 voting
    0Recension
    • 12 min

    • 12 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    6 Antal portioner

    • Grönsaksalternativ:
    •  

      Morot
    •  

      Gurka
    •  

      Blomkål
    •  

      Broccoli (färsk)
    •  

      Grön sparris (färsk)
    •  

      Paprika
    •  

      Salladslök
    •  

      Rädisa
    •  

      Gröna bönor (färska)
    • Dipsås:
    • 9 dl

      Gräddfil
    •  

      el. crème fraîche
    • 3 förp.

      Dippmix (pulver)
  • Gör så här:
    1. Ansa grönsaker och skär i stavar eller dela i buketter.

    2. Vissa grönsaker mår bra av att förvällas, t.ex. grön sparris och ärter/bönor, men det är inte nödvändigt. Förvälla: Koka upp vatten. Lägg ner grönsakerna i högst 1 minut. Ta ur och skölj grönsakerna i kallt vatten.

    3. Blanda dipmix med gräddfil/crème fraiche.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
Om oss