Grillade GI-burgare med chilimajonnäs och dijonsenap

Grillade GI-burgare med chilimajonnäs och dijonsenap

  • 0 voting
    0Recension
    • 45 min

    • 12 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 4 styck

      Quorn-burgare
    • 8 styck

      AXA Gi-ruta
    • 2 styck

      Avokado
    • 1 styck

      Rödlök
    • 100 gram

      Rucolasallat
    • 4 skiva

      Cheddar (eng. hårdost)
    • 1 dl

      Majonnäs (lätt-)
    • 2 msk

      Chili spice mix
    • 1 klyfta

      Vitlök
    • 1.50 dl

      Kidneybönor burk (sköljda)
    • 2 msk

      Senap (Dijon)
    • 2 msk

      Vinäger
  • Gör så här:
    1. Förbered: Sätt på grillen.
      Tina quornburgarna.
      Skala och skiva rödlök i ringar.
      Skala och finhacka eller mosa vitlök.
       
    2. Chilimajonnäs: Rör ihop majonnäs, cilipulver och vitlök.
       
    3. Dijonbönor: Häll bort bönspad och skölj bönorna i kallt vatten. Blanda senap med vinäger och lägg i bönorna.
       
    4. Burgare: Grilla burgarna.
      Vänd dem några gånger.
       
    5. Skala avokado och skiva den.
      Lägg ostskivor hastigt på grillen, sedan på burgarna. Lägg en Gi-ruta underst och varva sallat, avokado, burgare och majonnäs. Avsluta med Gi-ruta.
       
    6. Serveras genast med dijongbönor till.

KOCK: LauritzonLauritzon

Uppdragsgivare:www.quorn.sewww.quorn.se

Att tänka på när du väljer passande dryck

Gröna rätter är oftast smakrika. Salta, syrliga, söta och beska (sallad) ingredienser och smaksättare blandas om vartannat i såväl naturella som tillagade rätter. Antalet ingredienser är ofta många i en sallad. Sallader är ofta kraftfulla,   LÄS MER
Kockens tips!

Fler quornrecept: Quornrecept

Kommentar
Om oss