30 min
24 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
8 styck
Fläskkotlett1 tsk
Kardemumma (mald)1 tsk
Paprikapulver1 tsk
Grönpeppar1 tsk
Fänkålsfrön (hela)1 tsk
Koriander (mald/stött)1 tsk
Spiskummin (mald)2 msk
Rapsolja (nötig)Salt & svartpeppar
1 styck
Gul lök1 klyfta
Vitlök0.50 dl
Arborioris1 msk
Rapsolja (blommig)1 dl
Vitt vin (torrt)1 msk
Kycklingfond (konc)4 dl
Vatten1 dl
Parmesan (nyriven)20 gram
Smör0.50 dl
Dragon (färskhackad)0.50 styck
Citron (juice+skal)25 gram
Alfagroddar25 gram
Mungbönsgroddar10 gram
ÄrtskottSalt
Krossa grönpeppar och fänkål. Blanda samman alla kryddor med rapsolja. Fördela på köttet. Grilla köttet, cirka 6 minuter.
Risotto: Finhacka lök och vitlök. Grovhacka dragon. Koka upp vatten och fond.
Fräs lök, vitlök och ris i rapsolja. Slå på vitt vin. Låt koka in.
Tillsätt kycklingbuljong lite i taget under omrörning.
Rör i parmesan och smör precis innan servering. Smaka av med dragon, citron, salt och svartpeppar.
Sallad: Blanda ingredienserna till groddsalladen och smaka av med salt.
KOCK: KocklandslagetKocklandslaget
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu