20 min
10 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
400 gram
Gnocchi (Barilla)340 gram
Salladskrabba (burk)3 dl
Tomatsås arrabiata (Barilla)0.50 styck
Gul lök2 msk
Tomatpuré1 msk
Fiskfond (konc)2 dl
Vitt vin (torrt)3 dl
Grädde2 msk
Smör till stekningBladpersilja
KOCK: Christian CampogianiChristian Campogiani
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Christian Campogiani, köksmästare på Den gamle och havet: Det här receptet har jag fått från en restaurangägare som jag lärde känna i Lucca i Toscana. Det är en snabb och enkel pasta som passar bra för hela familjen. Till såsen har jag använt mig av Gnocchi som är formad som en snäcka. Snäckformen passar utmärkt till såser med gräddbas eftersom såsen samlas i den lilla skålen i pastan.