Fransk rårakaBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Fransk råraka

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 8 styck

      Potatis
    • 1 styck

      Gul lök
    • 2 styck

      Ägg
    •  

      Salt & peppar
    •  

      Matfett till stekning
    • Tillbehör:
    • 400 gram

      Rotfrukter
  • Gör så här:
    1. Skala potatis och lök och riv det fint.
      Blanda med ägg, salt och peppar.
      (Kan blandas i matberedare för finare konsistens).

    2. Hetta upp matfett i stekpanna på medelhög värme. Häll i en skopa smet och platta ut till en tunn raka.

    3. Tärna rotfrukter. Servera dem råa eller lätt stekta till rakorna.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

Kommentar
Liknande recept
1 voting
Fransk potatissallad
Om oss