Fårostfyllda auberginerullarBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Fårostfyllda auberginerullar

  • 0 voting
    0Recension
    • 40 min

    • 8 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    2 Satser (à 7 st)

    • 2 styck

      Aubergine
    •  

      Salt
    • 400 gram

      Fårost (el. getost)
    • 1 knippe

      Bladpersilja
    • 2 msk

      Olivolja
    • 0.50 styck

      Citron
    • 1 tsk

      Sambal oelekpasta
    •  

      Tandpetare
  • Gör så här:
    1. Skiva auberginen tunt på längden.
      Lägg på fat och salta. Låt stå i 30 minuter.
      Sätt ugnen på 200°C.

    2. Finhacka persilja.
      Blanda i en bunke persilja, smulad fårost, olivolja, citronjuice och sambal oelek.

    3. Torka bort saltet från auberginen.
      Smörj en ugnsform eller ugnsplåt.
      Lägg 1 rågad msk fåroströra på varje aubergineskiva. Rulla ihop.
      Fäst med tandpetare.
      Sätt in i ugnen i cirka 6 minuter.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Gröna rätter är oftast smakrika. Salta, syrliga, söta och beska (sallad) ingredienser och smaksättare blandas om vartannat i såväl naturella som tillagade rätter. Antalet ingredienser är ofta många i en sallad. Sallader är ofta kraftfulla,   LÄS MER
Kommentar
Liknande recept
Om oss