40 min
20 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
400 gram
Laxfilé400 gram
Vitfisk (filé)400 gram
Räkor (rensade)1 styck
Gul lök1 styck
Paprika (röd)0.50 styck
Fänkål50 gram
Okra2 burk
Krossade tomater0.50 gram
Saffran3 dl
Vitt vin (torrt)2 dl
Vatten1 styck
Buljongtärning2 msk
Aromat2 tsk
Paprikapulver2 tsk
Fänkålsfrön (mald)2 tsk
Vitlökspulver0.50 burk
Ananas (krossad)0.50 dl
Matolja3 tsk
VetemjölKokosflarn
KOCK: AnneAnne
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Till currydoftande fiskgryta väljer jag ett torrt och generöst fruktig vin i medelfyllig stil.
/Åsa W Karlsson, sommelier