20 min
11 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
400 gram
Fullkornsmakaroner (Barilla Cornetti Rigati Integrali)2 styck
Morot100 gram
Palsternacka100 gram
Zucchini1 styck
Aubergine1 dl
Olivolja0.50 styck
Gul lök1 klyfta
Vitlök2 msk
Chiliflingor1 dl
Vatten från pastakoket2 krm
SaltKOCK: Christian CampogianiChristian Campogiani
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Christian Campogiani, köksmästare på Den gamle och havet: Det här är ett helt vegetariskt pastarecept som har sitt ursprung i centrala Italien och ofta kallas för Grönsakshandlarens pasta. Det som är speciellt med denna rätt är att jag kokar remsor av morötter, palsternacka och zucchini i några minuter tillsammans med pastan, vilket frigör grönsakernas goda smak och ger såsen en extra touch.