Chili- och ingefärasnaps

Chili- och ingefärasnaps

  • 0 voting
    0Recension
    • 3 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    70 cl

    • 1 styck

      Chilifrukt (röd)
    • 2 cm

      Ingefära (färsk)
    • 70 cl

      Brännvin (okryddat)
  • Gör så här:
    1. Dela en chili på längden och lägg i en flaska tillsammans med skald, skivad ingefära. Slå på brännvin och låt stå ett dygn. Filtrera snapsen genom ett kaffefilter och servera sval men inte kall.

KOCK: Michael KrantzMichael Krantz

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

 
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Chili- och ingefärskyckling
Om oss