Cannellinidipp med färsk timjan och tomatBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Cannellinidipp med färsk timjan och tomat

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 8 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    1 Sats (à 1 liter)

    • 800 gram

      Cannellinibönor burk
    • 3 styck

      Tomater (kvist-)
    • 1 styck

      King solo (vitlök)
    •  

      el. vitlöksklyftor
    • 0.50 dl

      Olivolja
    • 1 tsk

      Salt
    • 1 tsk

      Sambal oelekpasta
    • 50 gram

      Timjan
  • Gör så här:
    1. Skölj av bönorna med vatten i ett durkslag. Skala vitlök. Dela tomaterna.

    2. Lägg alla ingredienser i en matberedare. Spara lite timjan till garnering. Mixa väl. Häll upp och dekorera med timjan.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Dippen passar bra att ätas med bröd eller som tillbehörsalternativ till skaldjur eller kött.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Olivbröd med timjan och rosmarin
Om oss