Camembertcrème

Camembertcrème

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    12 Bufféportioner

    • 8 skiva

      Pumpernickel
    • 1 styck

      Gurka
    • 6 styck

      Ägg
    • 200 gram

      Färskost
    • 100 gram

      Camembert
    • 35 gram

      Örtkryddor (hackad)
    • 1 msk

      Dijonsenap
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Koka äggen 10 minuter tills de är hårdkokta. Mixa färskost, camembert örter och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.
    2. Fördela pumpernickelsmulor och ostcrème i 12 glas, stick ner en gurkstav och toppa med hackat kokt ägg.

KOCK: Michael KrantzMichael Krantz

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

God som dip till grönsaksstavar och som fyllning i en smörgåstårta.
Kommentar
Om oss