Bulgogi på Magnus sätt

Bulgogi på Magnus sätt

  • 0 voting
    0Recension
    • 30 min( + 2 h )

    • 8 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 800 gram

      Entrecôte
    • 1 dl

      Soja
    • 3 msk

      Farinsocker
    • 2 styck

      Salladslök
    • 2 klyfta

      Vitlök
    • 3 msk

      Sesamolja
    • 2 msk

      Sesamfrö
    •  

      Svartpeppar
  • Gör så här:
    1. Skiva entrecote tunt. Skär salladslök i tunna skivor. Pressa vitlök.

    2. Blanda köttet med övriga ingredienser till marinad. Låt stå i cirka 2 timmar.

    3. Hetta upp en stekpanna. Snabbtstek köttet häri. Servera med ris och eventuellt lite kimchi.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Oxköttsrätter är oftast smakrika, vare sig rätten är mager eller kaloririk. Dels är köttet smakrikt, dels tillbehören. Sött, surt och salt blandas om vartannat. Såserna är smakrika på olika sätt, liksom tillbehören.  LÄS MER
Kommentar
Om oss