Briecroissant med spenat (vickning)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Briecroissant med spenat (vickning)

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min( + 10 min )

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 160 gram

      Brieost
    • 4 styck

      Croissant
    • 100 gram

      Spenatblad (färsk)
    • 1 klyfta

      Vitlök
    •  

      Matfett (smör)
  • Gör så här:


    Förberedelser:


    1. Finhacka vitlök.
      Skär upp croissanten.

    2. Stek spenaten i lite matfett tillsammans med vitlök i 1-2 minuter på medelhög värme.

    10 minuter före servering:

    1. Sätt på ugnsgrillen. Låt den bli varm.

    2. Lägg spenat och skivad brie i brödet.
      Sätt in i ugnen 1-2 min tills osten smält.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Briecroissant med spenat
0 voting
Kokt spenat, stekt spenat
Om oss