Böckling på macka

Böckling på macka

  • 0 voting
    0Recension
    • 10 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    2 Antal portioner

    • 2 styck

      Böckling (varmrökt)
    • 2 skiva

      Matbröd (ljust)
    •  

      Bordssmör
    • Tillval:
    •  

      Gurka
    •  

      Ger 1 smörgås/portion
  • Gör så här:
    1. Ta bort icke ätbara delar på böcklingen (stjärtfena, fenor, huvud och ev. skinnet).
       
    2. Bred matfett på smörgåsen.
      Lägg på strömmingen.
      Garnera ev. med en gurkskiva.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

På bilden visas strömmingsböckling, dvs rökt strömming (sill). I handeln säljs vanligtvis större böcklingar.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Sötpotatiskräm på macka
0 voting
Varm macka på grillen
Om oss