1 h 30 min
17 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
5 dl
Grisblod3.50 dl
Lättöl3.50 dl
el. buljong/fond3.50 dl
Rågmjöl (grovt)1 styck
Rödlök50 gram
Späck1 styck
Äpple (syrligt)0.50 dl
Smör (smält)0.50 dl
Sirap0.50 msk
Salt0.50 tsk
Ingefära (mald)0.25 tsk
Vitpeppar0.25 tsk
Kryddpeppar2 styck
Granatäpple120 gram
Kassler70 gram
Babyspenat (färsk)2 msk
Smör till stekningKOCK: MagnusMagnus
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Vattenbad = Ställ formen i en större form till hälften fylld med vatten.
Det går också att använda färdig blodpudding. Då är tillagningstiden 15 minuter.