Bbq rilettesmörgås

Bbq rilettesmörgås

  • 0 voting
    0Recension
    • 6 h

    • 7 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 1 kilo

      Fläskkarré (utan ben)
    • 2 styck

      Gul lök
    • 1 styck

      King solo (vitlök)
    • 250 gram

      Barberquesås hickory
    • 4 dl

      Vatten
    • 4 styck

      Hamburgerbröd
    • 1 förp.

      Rucolasallat
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 125°C.

    2. Krydda kött runt om med salt och peppar. Lägg det i en gryta med lock som tål ugnsvärme.

    3. Skala och skär lök och vitlök i klyftor. Lägg lök och vitlök runt om köttet i grytan.

    4. Häll på barbecuesås och vatten så det täcker kött och lök. Sätt på locket. Låt köttet stå i nedre delen av ugnen 4–5 timmar, tills det är riktigt mört.

    5. Dra isär köttet direkt i grytan med en gaffel så det faller isär och blandas med såsen. Låt vätskan koka in i köttet.

    6. Dela bröd. Låt var och en fylla sitt bröd med kött och tillbehör.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kockens tips!

Lägg karréröran i en mattermos så håller den sig varm.

Kommentar
Liknande recept
0 voting
BBQ-dipp

BBQ-dipp

15 minMedel

Om oss