Bavette med tre sorters pesto

Bavette med tre sorters pesto

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 9 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Portioner

    • 400 gram

      Bavette pasta (Barilla)
    • Genovese:
    • 190 gram

      Pesto Genovese (Barilla)
    • 4 stjälk

      Basilika
    • 3 msk

      Vatten från pastakoket
    • Rosso:
    • 200 gram

      Pesto Rosso (Barilla)
    • 1 msk

      Tomatpuré
    • 10 styck

      Körsbärstomater
    • Calabrese:
    • 190 gram

      Pesto Calabrese (Barilla)
    • 0.50 styck

      Chilifrukt (röd)
  • Gör så här:
    1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
    2. Grovhacka basilika. Kvarta körsbärstomater. Hacka chili.
    3. Värm pesto i tre stekpannor eller kastruller på låg värme. Tillsätt 2/3 av vattnet och rör försiktigt. Tillsätt övriga ingredienser i respektive panna.
    4. Fördela pastan i de tre pannorna och tillsätt 1/3 av vattnet. Salta vid behov. Servera!

KOCK: Christian CampogianiChristian Campogiani

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Att tänka på när du väljer passande dryck

Pastarätter är ofta lätt salta, men sällan kraftigt salta. Gränsen mellan salt och smakrik pastarätt är diffus. Utöver salt förekommer ofta söta eller kryddiga smaker t.ex. i en pastasås. Köttfärs förekommer ofta och ger viss   LÄS MER
Kockens tips!

Christian Campogiani, köksmästare på Den gamle och havet: Det här är en klassisk rätt från Genua som är pestons hemstad. Om man ska göra den här rätten till flera personer är det även fräscht att tillaga lite av varje sort och servera på samma tallrik, eftersom de har olika färg.

Bavette är en platt form av Spaghetti och bör för bästa resultat kombineras med just pesto.
Kommentar
Om oss