Bakad färskpotatis med löjrom, gräddfil och rödlökBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Bakad färskpotatis med löjrom, gräddfil och rödlök

  • 0 voting
    0Recension
    • 35 min

    • 5 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    10 Antal

    • 10 styck

      Potatis (färsk)
    • 80 gram

      Löjrom
    • 1.50 msk

      Gräddfil
    • 1 styck

      Rödlök
    •  

      Gräslök
  • Gör så här:
    1. Sätt ugnen på 200°C.

    2. Lägg potatis på en plåt. Baka cirka 20 minuter.

    3. Skala och finhacka rödlök. Skär ett kryss i potatisen. Lägg i gräddfil, sedan löjrom och sist rödlök. Toppa med dill.

KOCK: MagnusMagnus

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Om oss