Apelsin- och myntadoftande rödbetor (tillbehör)Bild av Martin Hanner, Spisa.nu

Apelsin- och myntadoftande rödbetor (tillbehör)

  • 0 voting
    0Recension
    • 2 h

    • 6 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 6 styck

      Rödbetor
    • 1 styck

      Apelsin
    • 1 msk

      Olivolja
    • 1 tsk

      Salt
    • 25 blad

      Mynta (färsk)
    • 100 gram

      Chèvre
  • Gör så här:
    1. Koka rödbetor al dente ("tuggmotstånd") i 20-60 minuter bl.a. beroende på storlek.
      Klicka på ingrediensen för koktid. Känn med sticka om den är fast, men inte hård.
      Låt svalna.

    2. Skala rödbetorna och skär i klyftor.
      Lägg över i en bunke.
      Pressa apelsinjuice över.
      Häll olivolja över. Salta.

    3. Finhacka mynta och blanda ner i skålen.
      Låt stå och dra i 30 minuter.

    4. Lägg upp och smula chèvre över.

KOCK: AnneAnne

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

Kommentar
Liknande recept
0 voting
Koka rödbetor

Koka rödbetor

40 minEnkelt

Om oss