Alternativ: Chokladdoppade jordgubbarBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Alternativ: Chokladdoppade jordgubbar

  • 0 voting
    0Recension
    • 15 min

    • 5 Ingredienser

    • Enkelt

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 28 styck

      Jordgubbar (färska)
    • 200 gram

      Mjölkchoklad
    • 200 gram

      Mörk blockchoklad
    • 200 gram

      Vit blockchoklad
    •  

      Ger 7 gubbar/portion
  • Gör så här:
    1. Använd tre små kastruller eller ungssäkra formar. Bryt chokladen i småbitar och lägg ner i varsin skål.

    2. Sätt skålarna i vattenbad och värm upp långsamt på medelvärme.

    3. Doppa jordgubbarna i den smälta chokladen. Låt de chokladdoppade jordgubbarna stelna på bakplåtspapper innan de avnjutes.

    4. Överbliven choklad kan användas till att göra vackra chokladkreationer. Blanda de olika chokladsorterna lätt så att det blir en marmorering, och klicka ut lite smet i olika former, låt stelna på bakplåtspappret.

KOCK: PetterPetter

Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu

MENYFÖRSLAG:

Chokladdoppade jordgubbar (efterrätt)

Chokladdoppade jordgubbar (efterrätt)

  • 15 min
  • 6 Ingredienser
  • Enkelt
Kommentar
Liknande recept
0 voting
Chokladdoppade jordgubbar
Om oss