40 min
18 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Portioner
500 gram
Lammfärs1 st liten
Ägg4 msk
Matlagningsyoghurt0.75 dl
Ströbröd2 styck
Schalottenlök2 klyfta
Vitlök1 tsk
Spiskummin (mald)0.50 tsk
Kardemumma (mald)0.50 styck
Chilifrukt (röd)1 tsk
Gurkmeja (mald)2 cm
Ingefära1 knippe
PersiljaSalt & peppar
0.50 dl
Olivolja1 tsk
Kummin (mald)2 styck
TomaterBlandsallat
4 skiva
Ljust matbrödKOCK: MagnusMagnus
Uppdragsgivare:spisa.nuspisa.nu
Magnus: Kebab har tyvärr blivit synonymt med skräpmat här i Sverige, men ät en riktig turkisk kebab, Det är fantastiskt och man förstår varför Karl XII blev så förtjust i det turkiska köket så han tog det med sig till Sverige.