VindruvssåsBild av Martin Hanner, Spisa.nu

Vindruvssås

  • 0 voting
    0Recension
    • 20 min

    • 6 Ingredienser

    • Medel

  • Spara

  • Lägg till i lista

  • Betygsätt det

  • Dela

  • Ingredienser

    4 Antal portioner

    • 20 styck

      Vindruvor
    • 3 dl

      Vatten
    • 1 dl

      Steksky
    • 2 msk

      Vinbärsgelé
    •  

      Matlagningsmjöl
    •  

      Salt & peppar
  • Gör så här:
    1. Skålla vindruvor (doppas i hett vatten). Dra av skalen.

    2. Sila ner sky (från stek e.d.) i kastrull. Tillsätt vatten och vispa ner mjöl. Låt småkoka i 5 minuter.

    3. Späd med vatten om för tjock. Smaka av med gelé, salt och peppar. Tillsätt vindruvor.

KOCK: SpisaSpisa

Uppdragsgivare:www.spisa.nuwww.spisa.nu

PASSAR T.EX. TILL

Helstekt duva eller ripa

Helstekt duva eller ripa

  • 1 h
  • 19 Ingredienser
  • Avancerat
Kockens tips!

Saknas sky kan detta ersättas med vatten+fond.

Kommentar
Om oss