30 min
11 Ingredienser
Medel
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
1 förp.
PotatischipsDill till garnering
Svartpeppar (grovmald)
100 gram
Löjrom0.30 styck
Rödlök1 dl
Crème fraiche100 gram
Renkött (rökt)0.30 styck
Äpple (syrligt)1.50 cm
Pepparrot (färsk)100 gram
Lax (gravad)0.50 tsk
DijonsenapKOCK: Fredrik Eriksson xFredrik Eriksson x
Uppdragsgivare:merpotatis.numerpotatis.nu
Påläggsalternativen begränsas bara av fantasin. Har du lite överbliven potatis kan du mosa denna och blanda med lite riven hårdost och lite crème fraiche osv.
Det är lite pilligt att garnera chipsen. Lägg gärna löjrom, crème fraiche eller annan fyllning i en plastpåse och klipp ett litet hål. Så kan du enkelt spritsa ut innehållet utan spill.
Receptet tillagat av mästerkocken och krögaren Fredrik Eriksson, Långbro Värdshus på uppdrag av merpotatis.se.