45 min
18 Ingredienser
Avancerat
Spara
Lägg till i lista
Betygsätt det
Dela
4 Antal portioner
600 gram
Spättafilé1 dl
Rotselleri (finriven)6 styck
Soltorkade tomater i olja (avrunnet)1 styck
Salladslök0.50 dl
Vetegroddar2 styck
Ägg2 msk
MatoljaSalt & peppar
1 st stor
Aubergine0.50 dl
Dill (finhackad)1 klyfta
Vitlök2 msk
Olivolja1 msk
Senap (Dijon)1 tsk
Mineralsalt0.50 tsk
Svartpeppar (grovmald)600 gram
Potatisel. ris
200 gram
SallatKOCK: Nina Ahlm: Kostrådgivarens kokbokNina Ahlm: Kostrådgivarens kokbok
Uppdragsgivare:www.bonnierfakta.se/Bocker/Bokpresentationssida/?Isbn=9789185225934www.bonnierfakta.se/Bocker/Bokpresentationssida/?Isbn=9789185225934
Nina Ahlm: En god rätt med ett nyttigare alternativ till den klassiska ströbrödspaneringen. Det finns en poäng med att se upp med panerad mat. Panering har en förmåga att suga upp en hel del av det fett som rätten steks i.